Denne siden har begrenser support for din browser. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari, eller Firefox.

45% RABATT 1-4 DAGER LEVERING 30 DAGER ÅPENT KJØP

Hvordan ... kaffe?

Dykk ned i kunsten og vitenskapen bak kaffebrygging med vår utforskende bloggseksjon "Hvordan". Vi tar deg med på en reise som dekker alt fra å mestre presskannekaffe til å skape kunstverk i form av hjerteformede espressodrikker. Enten du er en nybegynner eller en erfaren barista, vil du finne verdifulle tips for å forbedre din kaffebryggekunst.

Hvordan kaffe til presskanne?

For å lage deilig kaffe til presskanne, start med grovt kvernet kaffe (ca. 2 spiseskjeer per 180 ml vann). Tilsett varmt vann, la det trekke i 4 minutter, rør forsiktig, og press ned stempelet sakte for å separere brygget fra kaffegruten.

Hvordan lage hjerte, kaffe?

Lag en hjerteform i kaffen ved å skape en fin strøm av melk i form av et S, deretter følge med en dråpe i midten for å fullføre hjerteformen. Dette krever øvelse, så vær tålmodig og nyt prosessen med å skape vakre kunstverk på toppen av dine espresso-drikker.

Hvordan lage kaffe?

Lag den perfekte koppen kaffe ved å bruke riktig mengde kaffepulver, rent filtrert vann og en bryggemetode som passer dine preferanser (for eksempel pour-over, presskanne eller filterbrygg). Juster styrken og mengden etter din personlige smak.

Hvordan trakte kaffe?

For traktekaffe bruker du medium til grovt kvernet kaffe (ca. 1-2 spiseskjeer per kopp). Hell varmt vann over kaffepulveret og la det dryppe gjennom filteret. Juster malingsstørrelsen og bryggetiden for å oppnå ønsket smak.

Hvordan koke kaffe? 

Å koke kaffe er en enkel prosess. Tilsett vann og kaffepulver i en kjele, bring blandingen til en kokepunkt, og la det deretter simre i noen minutter. Fjern fra varmen, la kaffegruten synke, og nyt din hjemmelagde kaffe.

100% Fornøyd-garanti + Åpent Kjøp🔒

Handlevogn

Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp